Hur ser mitt drömliv ut?

Jag har alltid velat bo högt upp med en utsikt över folk som passerar. Nedan visar jag ex på hur jag vill att det ser ut dvs det som är ovan ska vara min bostad och det jag kan se ut mot är folk som kan passera fast längre ned.

Folk ska givetvis inte kunna kliva upp men jag ska kunna se ut och betrakta allt som händer. Jag samlar alltid på bilder som representerar hur jag önskade att mitt liv såg ut.

Jag har nu varit hemma 2 dygn i sträck och haft massor av telefonmöten och fysiska möten med bloggare. Jag har hunnit äta en gång och känner nu att jag verkligen är hungrig. Jag har endast varit ute en gång och köpt mandelmjölk som har noll kolhydrater i sig vilket för mig är mirakel För jag vet att nästan allt har kolhydrater i sig även soja, havre och vanlig mjölk. Värst är väl rismjölk som har ca 10 gram kolhydrater jämfört med mjölk som har 3 gram.

Hur kommer jag närmare mitt drömmål?

Jag har inga skulder då jag har betalat allt privat men detta betyder inte att jag i långa loppet bara ska betala privat för någon gång måste ekonomin också gå ihop.

Jag kommer satsa ännu mer på sociala medier, men jag kommer inte rekrytera några nya bloggar då vi nu har flera offentliga skådespelare som kommer över till oss och flera matbloggar som snart kommer över till oss. Vi samarbetar också med en PR Byrå i Saltjö Boo som jag kommer presentera närmare i bloggen.

Jag var tidigare delägare i ett bolag med två statister, tyvärr gick det inte riktigt som vi tänkte och bolaget gjorde stora förluster. Jag drog mig ur i tid som tur var, för dessa två försatte senare bolaget i konkurs. 

Anledningen till att jag stannade kvar var för att jag ville varna mina kunder för dessa statister innan jag lämnade allt med dem. De blev knäckta när jag klev ut ur bolaget eftersom jag var själva bolaget för utan mig existerade ingenting. De bad på sina bara knä att jag inte skulle lämna dem, men jag vände mig och gick för evigt.

Jag kommer aldrig mer bli delägare med någon utan jag har många jag samarbetar med, men det betyder ej att de blir delägare i bolag jag driver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *