Jetset tjejen Anna Högström på besök i Uppsala

Först möttes vi på Exodox huvudkontor tillsammans med VD Katarina Svensson. Anna Högström fick lära sig allt om hur Exodox fungerar sen när hon väl kommer att behöva denna funktion som är på blogbiz är helt ensamma om i Sverige av alla bloggportaler som finns.

Sedan åkte jag och Anna till en restaurang och åt lammkotletter med ris. Vi jobbade från kl 12.00-19.00 med 30 minuters lunchpaus då kan ni tänka er hur mycket energi som gick från Anna denna dag. Bra jobbat Anna!

Efter mötet på Exodox gick vi till våra konferenslokaler som vi använder som jobbar på blogbiz. Här finns även lekplats om du har med dig barn och kan klättra på väggarna. Anna skrev i sin blogg om att hon aldrig hade varit så koncentrerad då vi gick igenom många funktioner och hur vi skulle lägga upp samarbetet.

Våra konferenslokaler är störst i Uppsala som vi på blogbiz använder då vi har haft möten som är väldigt stora med många inblandade.

Här ser vi Anna i vårt garage som är i centrala Uppsala då jag skulle lämna henne med den el bil jag kör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *