Drömmen om en klubb för medlemmar

Det finns klubbar i Sverige där jag vet att svenska kungen är medlem. Jag är bekant med frun till mannen som har denna klubb. Där får inte kvinnor vara med utan ibland händer det att fruarna är med. Då har denna bekanta kvinna berättat att dessa dagar är både hon och drottning Silvia med.

Jag hade själv velat starta en klubb inte bara för att kungen ska vara med utan medlemmar ska vara med. Då ska det också kosta ett visst pris per år och då ska det ingå vissa rättigheter för alla medlemmar.

Man ska kunna träffas 1 gång i veckan över en 3 rätters middag. Man ska även ibland ha frukostmöte och det ska även finnas plats att sova så att det får byggas ut som en herrgård eller hotell. Själv ska jag bo där året runt eftersom det är jag själv som driver detta. Då slipper jag städa, tvätta kläder, laga mat och allt annat som ingår i ett hushåll. Tänk ett helt liv utan att behöva städa efter andra eller sig själv, hur underbart vore inte det?

Jag är också svag för Chesterfield soffor och vill då inreda hela stället så att det ser ut som ett bibliotek men det får inte lukta antika böcker. Jag skulle nog blanda Chesterfield soffor med shabby chic en inrednings stil jag älskar.

Vad skulle ingå för varje medlem om jag drev en sådan klubb?

  1. Sova på hotellet
  2. frukost, lunch och middag
  3. Nya affärsbekanta
  4. Knya nya affärer
  5. Få tips och råd genom föreläsningar
  6. Lära känna affärsbekanta på ett djupare plan eftersom man då också sover på platsen.
  7. Ibland bjuda in ett medium som kan göra en storseans eller boka in var och en för sig som ett nöje. Jag vet om jag bara skulle ha kvinnor som medlemmar skulle jag verkligen få tummen upp av alla om jag bjöd in ett medium som kan se in i framtiden.
  8. De kommer också kunna få certifikat att de är medlemmar av denna klubb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *