Waynes coffee glassbar i Barkarby

Jag är grymt stolt franchisetagare av det svenska ekologiska varumärket Waynes Coffee. I Uppsala driver jag några stycken Waynes Coffee och i min familj som driver vi även Moe Joe juicebar (hela koncernen ägs av min äldre bror) samt även American giftstore (hela koncernen ägs av en annan storebror till mig)

Vi är en entreprenörs familj som har fått upp ögonen för just franchise och snart startar jag upp ett helt nytt varumärke inom livsmedel som kommer bli franchise också. Kan säga logga, hemsida och produktionen är färdig. Jag kommer aldrig visa upp varumärket i bloggen. Man ska aldrig säga aldrig, men jag vill inte ha insyn av allmänheten i detta bolag och håller låg profil.

När jag jobbade på Waynes Coffee innan jag slutade så var det svårt att hålla reda på hur många timmar man jobbade. Det kan vara bra med en tidrapportering när man jobbar såsom jag jobbade.

Enkelt, smart och kostnadseffektivt för dig som jobbar som timanställd och har många att hålla reda på.

Sedan 2002 har TOJ tagit fram en mycket enkel verktygen för tidrapportering, projektuppföljning och resursplanering. Just för att vi som ska hålla reda på anställda och deras timmar ska få det mycket lättare. Idag hjälper TOJ organisationer över hela världen att spara både tid och pengar genom smidigare rapportering och bättre kontroll. För visste du att den rika mannen köper den fattiges tid? Visste du om att den fattiga mannen säljer sin tid till den rika mannen. Väljer du att jobba med TOJ så har du verkligen köpt programmets tid och inte en människas tid med gott samvete. Denna fantastiska ordspråk om tid vet jag inte vem som kom på, men jag anser att det är den värdefullaste citat jag hört på länge. Jag själv hyr tid från massor av skribenter här på vår bloggportal. Tänk om jag hade varit så här klyftig under den tid då jag jobbade på Waynes Coffee då hade jag sparat massor av tid. Deras kunder är alltifrån kommuner och småföretag till koncerner med flera tusen anställda.

Det spelar alltså ingen roll om du har ett stort företag eller ett litet företag som passar i en skolåda. Vad du än gör glöm inte att spara din och andras tid genom att utnyttja detta fantastiska tillfälle som jag skriver om här i bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *