Gammaldags Tupperware möte hos mig

Jag har haft massor av blogbiz bloggare hemma hos mig som jobbar med MLM företag vilket jag tycker är intressant, men jag själv jobbar inte med det. Jag är mer av en sökare och vill hitta rätt produkt för att själv använda. Jag vill helt enkelt hitta något som är bra för min hälsa och något jag kan gå ned i vikt med.

Jag förstår inte idiotin att man lägger in sötningsmedel i alla produkter som om folk inte skulle dricka det om det inte vore sött nog. Jag vill ha en produkt jag kan gå ned i vikt av och en produkt som är nyttig utan dj….la massa skit som sötningsmedel. Fan va sur jag blir på alla dårar som producerar produkter med massa gift i. Jag får direkt migrän av sötningsmedel och alla konstgjord ren och skär skit man lägger in i produkter. Finns det ingen någon produkt som är ren?????

Jag älskar att dekorera med vackra bakelser som ni märker. Jag har själv helt slutat med gluten för det har gjort att jag kan andas bättre och är inte längre täppt i nästan som jag har varit i mitt hela vuxna liv.

Nedan ser ni bloggaren Anita, Stina och Kicki Hollvaster.

Det är mina fötter ni ser på bild. Jag är en ganska bekväm människa som älskar att ta emot gäster och själv lyssna mer än jag talar. Detta är typical med att sitta i ett hörn och lyssna fast att jag är värdinnan. Jag tar aldrig över samtal eller dominerar utan älskar att lära mig av andra.

Kicki är en karismatisk och pedagogisk person som jobbar med MLM. Jag fick prover på örtte som sak rensa och ta hand om kroppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *