Alltid lika roligt att besöka kursgården i Aghersta

Jag blev inbjuden av Maria Therese som driver Mithera Developmets Spiritualistiska Center att vara med på korta sittningar med elever som kommer att bli färdiga om 6 månader. De flesta hade anmält sig för att vara med på detta. Jag är superglad att Maria Therese frågade mig om jag ville vara med då jag älskar allt som är andligt.

Maria Therese är också elitbloggare här på blogbiz.se

Vi har flera andliga bloggare här på blogbiz som är utbildade, har kurser och vill blogga om det. Är du också intresserad av att starta upp en blogg så kan du maila mig på [email protected] för vi hjälper också våra bloggare att tjäna pengar på sin blogg.

Sittningen börjar

Var och en av oss fick sitta med fyra olika sittningar. Sedan fick vi först lyssna och anteckna för att sedan med en god fika sitta i lugn och ro för att utvärdera det hela. Jag var väldigt nöjd med alla 4 sittningar jag fick. Jag brinner verkligen för det här med det andliga och har sett fram emot den här dagen. På måndag kan ni även läsa om vad mer jag ska göra hos Maria Therese och du får absolut inte missa min måndagsinlägg här på bloggen.

Alla fyra var väldigt duktiga men det var speciellt en tjej som jag kände var något extra. Jag kan säga att hon var slående lik prinsessan Sofia och han hade hört det förut.

Jag tog sedan min kopp kaffe med en god liten kaka till och skrev ihop min utvärdering av det hela.

Maria Therese har många kurser och många trevliga tillställningar på kursgården som du kan ta del av. Du hittar hennes hemsida här.

Som bloggare har jag mött massor av medium och samarbeta med många av dem. Maria Therese är något helt extra något utöver det vanliga. Det hon har sagt till mig under en sittning var så klockren och ingen har kommit i närheten av henne. Det finns en kvinna till som jag har mött som är otrolig duktig som håller väldigt låg profil.

Maria Therese är väldigt seriös i sitt yrke och är otrolig etisk av sig. Jag har känt henne i flera år och har även varit inbjuden till hennes bröllop när hon gifte sig.

Jag har varit på många studiecirklar hos henne genom tiderna och besöker Aghersta med jämna mellanrum. Tackar aldrig nej till en inbjudan dit. Allt lika roligt att få komma dig och alltid vara ett med andligheten. Utan andlighet så tynar jag bort som människa. Såsom solen är för jorden är andlighet för min själ.

Jag har tagit bilden på avstånd för att folk ska kunna känna sig bekväma och för att jag respekterar deras integritet. Det är inte alla som vill ha närbilder och namn med så då tar jag ibland bilder på avstånd. Nedan bild är efter sittningens slut då vi alla som deltagit sitter och utvärderar vad vi har varit med om och betygsätter det hela.

Här kan du läsa Mitheras blogg om dagen.

När jag kom var det massor av bilar parkerade så jag förstod direkt att det var något extra kul på gång. Jag kom tidigt för jag ville inget missa. Att komma försent är det värsta jag vet och är otroligt punktlig när det gäller tider.

Nedan ser ni några av eleverna som går hos Maria Therese för att bli certifierade medium. Jag sitter längre ned så att man kan urskilja på att jag är en provklient och de elever.

Ännu en gång tack så mycket alla elever och Maria Theres för att jag fick vara med på denna fantastiska dag. Känns som roliga timmen hela tiden när man är här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *