Vivre IPL – permanent hårborttagning hemma

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Vivre.

Äntligen kommer Vivre IPL till Sverige! Vivre är ett svenskt varumärke som använder teknik av högsta kvalitet som är certifierad för säker och effektiv laser hårborttagning hemma.

 

 

Nu kommer dina ben alltid vara redo för sommaren.

Med Vivres permanenta IPL får du långvariga resultat för en bråkdel av kostnaden du skulle behöva spendera för samma resultat på en salong. Med Vivres IPL laser behöver du aldrig mer vaxa eller raka dig. En helkroppsbehandling görs på 30 minuter en gång i veckan. Den är skonsam och kan användas både i ansiktet och på intimare ställen för en brasiliansk hårborttagning. Vivre går att använda på män såväl som på kvinnor.

 

Just nu får du tretusen kronor rabatt när du beställer din hårborttagare. Det är fri frakt och snabb leverans. Med 365 dagars öppet köp och pengarna tillbaka om du inte blir nöjd har du ingenting att förlora!

Beställ Vivres IPL idag och få hem den inom en vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *