Amazing thai klart godast mat

Den enda gång jag älskar thai mat är när man äter den hos Amazing Thai i Uppsala. Efter mötet med Lindvalls kaffe så besökte jag och svägerskan Karro W denna restaurang. Det är bådas favoritställe.

Jag har blivit väldigt känslig mot histamin och får direkt huvudvärk av smakförstärkare mm. Så jag väljer alltid det som är minst konstig i ingredienserna. Nu har jag i varje fall äntligen kunnat kartlägga min huvudvärk och därför har jag mindre av den varan. Sötningmedel, glutamat, mjölk och yoghurt är värsta bovarna för att framkalla huvudvärk hos mig. Förstår inte varför folk lägger in skit som sötningsmedel i mat och dryck som om man då vore nyttig av sig.

En tanke om “Amazing thai klart godast mat

  1. Christoffer säger:

    Hej! Jag älskar sushi ???? tack så hemskt mycket för hjälpen. Hoppas att vi kanske ses någon gång när cornan har lungnat ner säg. Bor visligen i Stockholm. Kika gärna in min blogg. Ha en bra väcka mvh christoffer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *