Spirituistisk medium Linda på besök hemma hos mig

Linda har varit på besök hos mig för att göra en sittning med mig och en bloggande kollega. Vad min kollega har för erfarenhet av detta möte kan ni läsa mer om i hennes blogg janetsbeauty.se

Linda Ncomo Sjöström Facebook hittar ni här. 

är utbildad hos Maria Therese Agerhill Boman och numera även utbildas genom kända författaren och trancemediumet Camilla Elfing.

Hon spelade in och skickade det till mig. Hon säger också se detta som en lek dvs du, jag och andevärlden leker. Andevärlden är lite busiga av sig.

Första gången jag träffade henne var  när hon skulle ta sin medium certitifkat hos Maria Therese och då gav hon mig budskap när jag satt i publiken. Till mig sa hon att “arga snickaren nästan borde komma hem till mig” Det var så sant det hon sa så jag beslutade mig för att höra av mig till henne några år senare och här är hon nu hemma hos mig.

Hon fick kontakt med min mormor och farfar för jag kände igen båda. Jag har aldrig träffat min farfar men hon beskrev honom exakt såsom mina föräldrar alltid har beskrivit honom för mig. Båda två är kända för sin tyngd som personer och det var också rätt i tid att jag fick kontakt med dem. Jag har också blivit utsatt för nättroll då inte anonyma personer utan det är offentliga kända folkkära artister som har jagat mig. Jag har blivit väldigt försiktig med vilka människor jag tar in i mitt liv. Folk ser på mig som om jag är stark och tål vad som helst. Jag gör inte det och speciellt inte när det är offentliga kända personer som ger sig på en. Det fanns en tid då jag blev rejält uthängd av anonyma personer på nätet. Det är lättare att ta än att personerna kliver fram i ljuse och visar sin ovilja. Jag vill inte ha ett ansikte på människor som är på jakt. Jag vet att den som är på jakt kommer själv att bli jagad. Jag behövde faktiskt få tröst av min mormor och farfar.

Med oss hade vi en testperson som gästade som vi inte kan komma ut med namn. Jag känner personen och därför också vet att Linda var klockren i sina budskap.

För er som vill komma i kontakt med Linda så kan ni maila [email protected]

Linda gjorde även transhealing på mig som tog ca 20 minuter och det var en otrolig känsla. Tänk att jag somnade till 5 ggr under dessa 20 minuterna och blev liksom hög.

Linda föder även upp katter av nedan sort minns ej namnet på rasen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *