våra fyrbenta vänner

Jag älskar djur och har haft kaniner och dessutom flera stycken hemma. Vart man än gick i mitt hem möttes man av massa kaniner som hade massa intriger. I dag skickade mammabloggerskan Sabina Bergstedt bilder av kaniner till mig när hon besökte Parken Zoo med sina två pojkar.

Jag är kattvakt, kaninvakt, hundvakt mm då jag inte längre vill ha egna djur vaktar jag andras. Nedan katt tränger sig på min bostad då och då. Jag är inte ens kattvakt åt henne utan hon är lite påträngande av sin natur

 

Nedan hund vägrar åka hiss och är superrädd för nästan allt fast att han är så stor. Påminner om min äldre syrra som är rädd för allt fast hon är längst av oss.

 

Nedan hund påminner om min f.d delägare som är en skönhetsbloggare så här såg hon ut när hon dagligen klagade och klagade. Speciellt en dag då hon anklagade oss andra för att inte ha varnat henne för att hon var snorig. En vuxen kvinna på 36 år gammal som anklagar andra för sin hygien ja då har man gått för långt. Nedan hund är ändå en stackare den kvinna jag talar om betedde sig som en rabies hund hela tiden.

 

Nedan fågel var utanför min bostad jag tror fågeln var gammal och trött för den kunde ej flyga och var här i 2 dagar i sträck. Jag matade honom med bröd men han vägrade äta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *