Hudbehandlingar hos Janet Sandberg

Janet är en av våra skönhetsbloggare på Blogbiz.se och hon bor i ett av Uppsalas finaste område i ett hus som  för mig känns som 500 kvadratmeter. Hon har både skönhetssalong, gym, pool allt som man kan tänka sig för att leva en s.k Stepfordwife liv.

Janet är som taget från den filmen med Nicole Kidman där Nicole spelar en av Stepfordfruarna. De är alltid uppklädda till tänderna och bakar vackra bakelser precis som världens finaste vän Janet brukar göra.

Jag har fått en typ av behandling hos henne där man sticker i huden med en nål så att man blir helt prickig i ansiktet när man är färdig. Innan hade jag fett lager av Emla för att inte känna något av nålen och det gjorde jag heller inte. Behandlingen heter Plasmapen och du kan läsa mer om behandlingen på detta inlägg som Janet har gjort. Du får bättre hud utan kniv och utan massa onödiga fyllningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *