Jag har semester varje dag kan man säga

Jag har äntligen kontrollen över mitt eget liv och bara drar in människor som har hjärta på rätt sida och som också vill samma väg som mig.

Jag har besökt min gamla ridskola i Agersta som jag gick på för länge sedan. Jag saknar verkligen den tiden då jag precis hade upptäckt bloggandet. Det finns alltid årtal jag saknar i mitt liv som jag anser att allt stod precis rätt till. Det är oftast årtal som är 00 i sin siffra som jag saknar. Tex år 2000 var nog den bästa perioden i mitt liv även 1994 året då jag flyttade hemifrån.

Jag har släppt prestationsångesten som jag hade under hela detta år. Äntligen är jag av med den känslan som kändes som om jag var i en mörk tunnel och efter tunneln kom ännu en tunnel som Linda brukar säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *