Anita Birgitta har prova energidryck som heter Foci

Anita Birgitta gillade den och hon funderar på att jobba med denna produkt. Jag har presenterat den för några andra personer också. Då vet ni läsare lite mer om vad jag har hällt hemligt nämligen en energidryck som heter Foci.

Anita fick prova den strax innan ett av våra säljmöten med våra agenter för Blogbiz.se

Möte med Sångerskan 

I dag kommer jag ha möte med världens finaste tjej verkligen härlig människa. Vi kommer befinna oss på Exodox huvudkontor i Uppsala och efter mötet ska hon få träffa en av våra agenter på blogbiz (Andreas) som ska jobba med henne för blogbiz räkning. Vi har agenteter som ska fokusera på en artist i var och då verkligen vara engagerad.

Jag satte ut en annons och fick in 80 ansökningar för i annonser stod det “Vill du jobba med svenska artister?”. Åter tänker jag på hur otroligt skönt det är att slippa de galna delägare jag hade förut. Far och dotter var alkoholister, en var spelmissbrukare och bloggaren som lurade in sig i företaget gick på sjukbidrag för att hon var sjukpensionerad pga av psykiska hinder. Hur kunde jag hitta så många avvikande människor på en och samma gång? Vem vill förknippas med dessa människor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *