När en gris ska baka kakor

Jag är lite som grisen nedan när jag baka kakor och gör det mest för att hemmet ska se dekorativt ut. Grisen har bakat för att ha det som kläder.

I juli och augusti har jag otroligt många möten inbokade både gällande blogbiz bloggportal och de varumärke jag driver inom livsmedel. Hela tiden får jag nypa mig i armen för att jag inte kan tro att det är sant att jag har blivit av med mina f.d delägare och vill verkligen inte förknippas med någon av dem.

I dag har jag ett mycket bra team omkring mig både gällande livsmedel och blogbiz. Alla våra bloggare är fantastisk duktiga personer som aldrig skulle hänga ut någon i sin blogg som en av våra avhoppare gjorde. När man i sin blogg hänger ut människor så smutskastar man sig själv mer än den man hänger ut. Detta kan vara svårt att förstå för den som tror att hänga ut är något förnuftigt. På blogbiz blir man avstängd om man inte respekterar andra människor och följer GDPR lagen. Vi är måna om andras integritet till den grad att alla våra bloggare får veta detta innan de börjar blogga hos oss. De som en gång hänger ut folk är bloggare vi aldrig mer kan acceptera då förtroende är brutet. Det är som att stjäla i en butik man jobbar i och tror att man ska jobba kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *