När fötterna mår som en kung

Det bästa sättet att få en bra hälsa är om dina fötter mår bra. Jag älskar fotmassage mer än något annat här i livet samt så anser jag då att zonterapi är både fotmassage och alternativbehandling i ett. I dag lördag ska jag dit igen för behandling och det blir min 4:e gång. Jag ska också lära Carola mer om EFT och när hon får diplom av mig kan ni boka tid hos henne för EFT.

Det står Chokladspa högst upp men jag måste stå på tå nästa gång jag tar bilden så att hela texten kommer med.

Perfekt att jag också kan parkera min el bil strax utanför Chokladspa för att få zonterapibehandling av adliga Carola Gerhke. Hennes släkt är nämligen från Ost Preussen från början och fick lämna allt de hade för att fly. De tillhör en adlig ätt från just Ost Preussen. De har också ett eget sköldvapen och den ska jag publicera i bloggen när vi får tag på den.

Vill du också komma i kontakt med Carola på Chokladspa?

ChokladSPA
Österängsgatan 12 A
753 28 Uppsala
0707-81 33 53

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *