Hur äter man en pizza?

Nedan kanin har inte ätit av själva pizzan uta ruccola som var på. Jag hade hämtat hem pizzan och gillar inte ruccola så jag lät kaninen äta det som var på toppen.

Det händer att jag ibland tar hand om andras djur volontärt då ej för pengar. Jag ställer upp bara för att jag verkligen älskar djur. Ok att kaninen åt ruccola men varför lägga sig på halva pizzan för att vila? Typisk kaniner tror att allt kretsar kring dem.

Jag väntade med att äta pizzan så jag inte går in på kaninens integritet.

Nu ska jag till Akademibokhandeln och köpa en almanacka och denna gång en riktig stor då jag driver 3 bolag och får ej plats att skriva allt som ska göras.

Jag sitter inte i någon styrelse då jag inte vill att obehöriga googlar på mig. Jag vill leva en lugnt liv utan massa påhopp så därför väljer jag att aldrig sitta i någon styrelse. Som kaninen nedan föredrar jag att vila efter maten inte göra mer än vad som krävs här i livet.

Andra djur som jag har tagit hand om är en belgisk jätte och en hund som verkade trivas ihop för de var alltid tillsammans trots att de inte ens kände varandra från början.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *