Därför är jag mån om min hälsa

Jag har blivit väldigt känslig för jäst har jag kommit på därför äter jag inget som innehåller jäst eller gluten längre. Detta har jag gjort att jag mår så mycket bättre. Jag går även på zonterapi hos adliga Carola Gehrke. Hon berättade för mig om att hon tillhörde en adlig ätt i Europa och kunde inte minnas släktens sköldvapen.

Hon var liten ledsen över att inte minnas något eftersom ingen hade tagit bild på deras sköldvapen. Jag kommer i bloggen inom kort chocka alla läsare och avslöja vilken ätt hon tillhör. Nedan ser ni mina rosa grisfötter som är på väg att få en ordentlig zonterapi. Jag kommer också inom kort berätta för er mer om zonterapi och vad den gör för hälsan. Jag behöver först landa i behandlingarna och känna att jag kommer in i flödet sedan ska jag både avslöja det ena och det andra. Hennes klinik heter Chokladspa och hon har också en blogg som heter Chokladspa för er som vill läsa mer om hälsa. Hon är hälsobloggare här på blogbiz.se

 

Carola har också världens sötaste brasa i sitt behandlingsrum som jag tog bild av.

För er som vill komma i kontakta med Carola för att få zonterapi så kan ni boka tid Direk här.

 

Ett svar på ”Därför är jag mån om min hälsa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *