Jag brukar köpa ankägg

Jag älskar ankägg de är så otroligt fyllda med smak. Det är inte alltid jag hittar ankägg för ankorna brukar inte värpa lika ofta som hönorna gör.

Jag mötte i varje fall en mycket söt killing som tuggade min hand. Jag tror att den håller på att få tänder och då kliar det i munnen på killingen.

Möte med offentlig person i morgon

I morgon kommer en offentlig person till Uppsala för möte med mig och Exodox. Det är jag som har bjudit in honom och veckan därpå ska jag hälsa på en känd mediakvinna i Saltjö-boo. Allt med blogbiz.se och alla offentliga personer vi har i dag är fantastisk spännande. Nu är också hela blogglistan med statistik färdig för våra 6 agenter på blogbiz.se

Vi har bokat konferenslokalen från kl 11.30-14.00 för att ta emot denna offentliga person som kommer i morgon. Mer om honom får ni veta i morgon kan nämna att han har 700 000 följare. Samt så har vi även börjat samarbeta med en person som hjälper kända poddare i Sverige. Det händer saker hela tiden och jag hinner inte med därför har vi utökat vårt team på blogbiz.se

Hunden tror att hon inte syns om hon gömmer huvudet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *