Zonterapi hos Chokladspa

Jag har fått zonterapi av Carola Gehrke som driver Chokladspa i Uppsala. De har massor av olika behandlingar och den jag går just nu är zonterapi. Jag går för att jag har lite problem med migrän och jag har inte haft huvudvärk ens sedan jag började hos henne.

Carola tog varmt emot mig på Österängsgatan i Uppsala och det första jag fick var två glas vatten. Efter behandlingen bjöd hon på choklad. Hon har ett mycket gott hjärta varje månad bjuder hon en kund som har någon typ av cancer på behandling. Då får klienten veta i efterhand att hon bjuder när kunde ska betala.

Jag bor ej långt i från hennes mottagning så jag tog en promenad på 5 minuter dit. Jag bor i centrala Uppsala så jag har promenadavstånd till det mesta.

Det var otroligt varmt när jag kom fram och då satt Carola i gräset tillsammans med en bekant som jobbade i huset. Utanför har hon en fin korg med folder av märket Maria Åkerbergs produkter.

Utanför står det Chokladspa när man kommer så det är otroligt lätt att hitta. Här finns fler personer som jobbar med det alternativa. Tur att alternativbehandlingar finns för en läkare kan aldrig bota huvudvärk och de bryr sig inte heller för den delen.

Vill du komma i kontakt med Carola Gehrke på Chokladspa?

Du kan också boka direkt här.

Telefon: 070-781 33 53

Österängsgatan 12A, 753 28 Uppsala

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *