Nu har vi rekryterat 7 säljare till blogbiz.se

Jag jobbar med sociala medier på heltid och vi har nu rekryterat 7 säljare till blogbiz.se media gruppen som vi heter på Facebook.

Vi har också en egen sluten grupp för våra  bloggare på blogbiz.se Bloggportalen växer hela tiden och vi är nu flera som jobbar med Blogbiz. Våra bloggare är aktiva och välbesökta då många är kända ansikten. Vi har också numera Runar Sögaard hos oss han har bloggat förut så han har otroligt mycket besökare.

Vi har då intervjuat och givit info möten 3 gånger på kontoret. Vi har då fått in 70 ansökningar och intervjuade 15 personer av dem har 7 gått vidare.

Nedan är takvåningen på kontoret/konferenslokalerna. För inomhus har vi 3 stora konferenslokaler och en som är på taket som ni kan se. Anita Birgitta är sälj koordinator för våra säljare på blogbiz.

Hon hade med sig hunden Chelsea till kontoret och vi får nog inte ha djur på kontoret mer sa min äldre bror som driver företag i detta hus.

Det är stor och mycket plats för lek också då det finns stora platser här som kallas för barnlandet. Snart kommer också Runar Sögaard till Uppsala för besök hos oss. Han har två små söner på 8 och 10 år och jag sa att de också är välkomna då vi har plats för barn på barnlandet som det heter.

Det syns i blicken att den här hunden är lite gnällig och mammig. Varje gång Anita gick ut från rummet så gnällde hunden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *