Alla djur som besöker mig när jag bloggar

Nu när det är sommar så får jag besök av massor av olika djursorter när jag bloggar utomhus. I dag åker jag till Stockholm och ska först promenera mot centrum fast att jag redan bor i centrum.

Jag brukar ha återkommande drömmar om att jag alltid missar lektioner i skolan. Antingen hittar jag inte till klassrummet och när jag väl hittar så har jag missat lektionerna. Jag drömmer inte längre om detta men har börjat få andra återkommande drömmar. För ca 10 år sedan drömde jag alltid om att jag har saker kvar i min gamla lägenhet. Nu börjar jag drömma dessa drömmar igen om att jag konstant har kvar saker. Ibland har jag kvar dem i min barndomshem hos föräldrarna där de bodde innan de köpte bostad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *