Så här når du trätopparna när du siktar mot stjärnorna

Jag brukar aldrig sikta mot stjärnorna utan jag siktar alltid mot bergstoppen så att jag ser var jag är på väg. Jag var en gång delägare med ett par statister som jag brukade kallad dem för de dög bara som statister i företaget. De kunde sitta och göra en marknadsplan som löd “var är vi om 3 år eller 5 år”. De siktade mot stjärnorna för de hade ingen planering hur de skulle ta sig dig utan de trodde att bara man skrev ned det så skulle man komma dit. Att sikta sig mot bergstoppen då ser du bergstoppen dvs ser också hur du ska ta dig dit.

I dag tex så har jag rekryteringsmöte och har redan nu 7 personer i vårt team och ska i dag träffa ytterligare 7 personer. Minns när jag hade sådan möte med “statisterna” då kunde mötet urarta sig och folk man intervjuade ville hörde av sig efter mötet och frågade mig “vem var galningen du hade med dig?” Galningen var min delägare J som gjorde allt för att folk inte skulle vilja ha med henne att göra.

Just i dag så tänker jag också på hur jag är klädd för att kunna rekrytera. Jag måste föregå med gott exempel så att folk jag träffar också ska ta mig på allvar och samtidigt känna sig trygga. Jag kommer därför beställa sjalar från så att jag både kan se nobel ut och ändå inge trygghet.

är ett varumärke med fokus på kashmirsjalar i hållbara och naturliga material och det är också vad jag gillar med detta märke. Deras sjalar av kashmir kommer från Nepal, kanten av Mount Everest och från ett familjeföretag som producerar halsdukarna och äger hela produktionskedjan.

Jag gillar att det är familjeföretag det känns mer anrikt på något sätt. Lite som kunglighet som går i arv genom successionsordningen. Jag gillar också att de kommer från kanten av Mount Everest för det blir lite som en symbol för att jag siktar mot bergstopparna. Någon gång vill jag också besöka detta berg och påminna mig själv om hur jag resonerar när jag bygger en verksamhet iförd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *