Hudföryngring med Plasmapen plaxel +

Jag har fått utskrivet Emla kräm av min husläkare för att göra behandling med Plasmapen hos Janetsbeauty.se länk finns nedan.

Jag satte på mig fett med emla och då känner man ingenting när man väl gör behandlingen. Jag satte på mig hemma i mitt eget hem sedan åkte jag i väg till Janet som bor hur lyxigt som helst bilder ser ni nedan. Hon har pool, utomhusplats och även inglasad plats.

hudföryngring med Plasmapen plaxel +

Janet är otrolig duktig hudterapeut och en dag när vi skulle träffa sångaren Patrik Isaksson så såg jag att henne hy var totalt förändrad. Jag frågade hur det kunde komma sig att hennes hy var så fin. Hur kunde den se så fuktig och tät ut på bara en vecka? Utan kniv utan operation var hon som helt förändrad. Janet berättade då på plasmpen plaxel + en behandling där du sticker huden så stramas det åt.

Tänk er den som kom på detta med att inte slita och dra i huden utan i stället göra den tätare. För folk som gör ansiktslyft får inte en bättre hy de tar bara bort överflödig hy och ser fortfarande gamla ut. Jag tänker på forna artister som Liza Minelli, Michael Jackson och Joan Collins. En gång när jag var barn såg jag en bild på alla i någon tidning. Under stod det OBS! detta är ej vaxdockor utan dem på riktigt. Så skulle det aldrig stå under artister i dag. Titta bara på Jennifer Lopez som aldrig åldras just för att hon är en av dem som gör denna behandling och ser alltid lika fin ut oavsett hur gammal hon blir.

Jag har också fått behandling för mina ärr som jag har på ögonbrynen då jag fick en fjärrkontroll i ögat som barn och kvar blev fula ärr när läkaren sydde igen.

  • Strama åt slapp hud i ansiktet och runt ögonen.
  • Korrigering av djupare rynkor.
  • Släta ut ojämnheter på huden tex har du acneärr så hjälper det mot dem
  • Behandlingen används effektivt mot hängande ögonlock och påsar under ögonen. Inte ens kirurgi kan göra det så fint för när du gör kirurgisk ingrepp finns alltid ärr kvar. Här finns inte ett enda spår av behandlingen kvar.
  • Behandlingen är även effektiv mot korrigering av djupare rynkor, fina linjer, ojämn hy, åldersfläckar och vissa pigment fläckar. Efter en graviditet får många fläckar i ansiktet och dessa försvinner också.

I morgon kommer bilder av Patrik Isaksson när han besökte huvudkontoret i Uppsala.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *