Jag drömmer alltid samma dröm om stor hus

Jag har alltid återkommande drömmar om att jag bor eller är i ett väldigt stor hus som ett palats delad i två delar. Den enda delen är väldigt normal och modern medans den andra delen är hemsökt med gamla möbler och att alla vet att går man igenom den delen kan man möta på spöken.

Det är alltid samma dröm och jag upplever alltid olika saker varje gång. Jag vet var detta hur är i drömmen, men den ligger inte där i verkligheten. Jag har nog gått igenom den gamla delen några gånger, men flesta gånger så har jag undvikit den delen av huset. Jag vet exakt hur gången ser ut för man går och går sedan kommer man tillbaka genom en annan ingång. När man väl kommer tillbaka finns en kommod som det heter där man brukar lämna en visitkort på besökande som man gjorde på gamla tiden. Alltid kommer jag dit och letar efter visitkort för då kan jag se vilka som var mina äldre släktingar tänker jag.

Hus och hem är något som ligger alla varmt om hjärtat och hus i drömmar representerar oss själva. Du kan tex se en hus med fin fasad eller sliten fasad. Bor du själv i ett hus som behöver en snyggare fasad kan du alltid vända dig till Prestigo då de tar hand om allt som har med hus, badrum, hem ja allt du kan tänka dig för din bekvämlighet. Du har målare i Göteborg om du skulle behöva hjälp med målning, fasad mm. De har också en egen Facebooksida ni också kan följa.

Jag pratade för en stund sedan med en kvinna från Göteborg och vi kom in på det här med hus som ser slitna ut. Man borde skämmas för grannarna om alla andra bor i fina hus och man själv i ett slitet. Så som man renoverar hela lägenheten och byter bil så ska man också tänka på att måla om fasaden på sitt hus.  Nymålad hus luktar dessutom supergott och vill du kan du ändra färg på ditt hus när du ändå är i gång. Varför ska man alltid bo i ett hus med samma färg år in och år ut. Byt färg helt och hållet så att du får in ny frisk energi i ditt hus. Målar du om så kommer också huset kännas mer städat. Tänk att ditt hus ska blänka och vara nymålad då kommer du också stolt våga bjuda hem finare besök och bjuda dem på god fika med kaffe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *