En parfym jag har använt hela livet

När jag var väldigt ung kanske ca 13 år gammal fick jag min första parfym. Jag valde den själv och valde den efter hur den såg ut och inte hur den luktade. Jag valde en som såg ut som en dörr från en sagofilm jag älskade. Det var en film om Dorothy Gale där hon försökte fly från en häxa som lånade huvuden av vackra kvinnor. Hon tänkte låna Dorothys huvud också eftersom hon hade ett vackert ansikte.

Hon blev inlåst på vinden och högt upp i vinden fanns en trädörr de öppnade som var dekorerad väldigt fin och liknade då parfymen jag valde.

Jag hade valt helt rätt parfym för den blev den enda parfym jag någonsin använde någonsin. Jag kunde inte byta ut den mot något annat parfym i världen. Den hade inslag av ros är luktade tårta korsning vaniljtårta eller vaniljglass.

Du kan ha på dig hur mycket som helst av den parfymen utan att den bir besvärande. Vissa parfymer kan vara så starka att man inte klarar av att ha mer än 1-2 droppar.

Man ska också veta hur man använder parfym så man inte skrämmer i väg människor. Jag vet en killa som kunde ha så starka parfymer på sig att jag klarade inte av att ens befinna mig under samma tak som honom. Jag blir lätt illamående när en parfym luktar för starkt och speciellt herrparfymer och vissa damparfymer kan för mig bli väldigt starka i lukten.

Nu vill jag kolla läget efter en ny parfym och tänka kolla sidan som heter just billiga parfymer så att jag också lätt kan ändra om jag skulle trötta på parfymen. Jag funderar på att testa Hugo Boss parfym som sägs ska lukta väldigt gott. Hugo Boss är ju ändå Hugo Boss de vet vad kvalité är både gällande parfymer och kläder. De har funnits så länge på marknaden och har burits av många kända personer genom tiderna. Har de inte svikit alla dessa legender kommer de heller inte svika mig tänker jag. Jag brukar annars vara väldigt försiktig med parfym när jag byter, men denna gång vill jag verkligen prova lyckan och testa en parfym jag aldrig förut har testat nämligen Hugo Boss.

Ett svar på ”En parfym jag har använt hela livet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *