För långa promenader krävs Icebug skor

Jag fick hem dessa skor från Icebug som är bland de mest bekväma skor jag någonsin har haft på mina grisfötter.

Många bloggar på blogbiz.se har fått hem dessa skor och jag har bara läst om hur bekväma de är. Samt så älskar jag färgen då jag anser att vita skor lätt blir smutsiga så föredrar jag den färgen som jag fick hem.

Vi på blogbiz bloggportal har haft väldigt tur att nästan alla i portalen fick hemskickade skor för att kunna testa över sommaren. Dessa formar sig verkligen efter ens fötter.

Bloggmöte

I morgon har vi möte med ett säljteam för bloggportalen blogbiz och i spetsen har vi en säljchef som kommer att hålla i alla trådarna. Säljchefen eller koordinator heter Anita Birgitta Lidholm så det är hon som kommer hålla i mötet. Jag är med då portalen är stationerad i Uppsala och det är också många andra företag som samarbetar med Blogbiz.

Det är nu över 200 bloggare och endast 60 stycken som är valda som premium. Fick höra också att vissa kommer att plockas bort som premium då för att räknas som premium finns några krav:

  1. Blogga minst en gång i veckan
  2. Skriv riktiga inlägg inte huller om buller
  3. Acceptera villkoren på blogbiz.se dvs annonser

Vad kan du få som bloggare hos blogbiz?

  1. Sponsrade inlägg
  2. Fler läsare då varje gång du bloggar hamnar ditt inlägg på framsidan dvs pinga automatiskt.
  3. Tjäna pengar på Exodox
  4. Vara med i vår facebookgrupp som är sluten där vi tipsar om sponsrade inlägg mm

Att tillhöra teamet ger mycket tex så har vi skickat ovan skor till alla våra elitbloggare samt vissa premiumbloggare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *