5 sätt att tjäna pengar på sin blogg

Jag har tillsammans med några av blogbiz bloggare varit på besök på Exodox huvudkontor i Uppsala.

Bla denna gång hade vi med oss Peder Strandh som driver Uppsalas största magasin Luthagsnytt Uppsalamagasinet som är en tidning som finns på butiker i centrala Uppsala. Han har också startat en blogg på blogbiz.se Ni kan också läsa om andra kända personer som har börjat blogga på blogbiz bloggportal.

5 sätt att tjäna pengar på sin blogg:

  1. Reklam. …
  2. Blogga för en tidning/plattform. …
  3. Affiliate-länkar. …
  4. Sponsrade inlägg och samarbeten. …
  5. Kurser och föreläsningar. …
  6. Artiklar, krönikor och reportage. …
  7. E-kurser och e-böcker. …
  8. E-shop och produkter.
  9. Interlaced
  10. Alla ovan kan du tjäna pengar på om du också startar en blogg på blogbiz.se då vi har Exodox tjänsten och då ingår all ovan sätt att tjäna pengar. Genom bara Exodox kan du tjäna precis på alla sätt som jag har beskrivit ovan.

Läs även hur du kan börja blogga och öka trafik till din blogg.

Våra bloggare kommer kunna tjäna pengar på sin blogg på ett helt nytt sätt. Dvs ett helt nytt sätt att kunna ta betalt för sitt innehåll.

Exodox är ett företag som gör det möjligt att ta betalt för digitalt innehåll med mikrobetalningar. För alla som publicerar digitalt innehåll finns nu möjligheten att ansluta sig till tjänsten. Med Exodox kan dina läsare och följare betala för att få tillgång till ditt webbinnehåll. Det ger dem en möjlighet att visa uppskattning för ditt engagemang samtidigt som du kan prioritera och lägga mer tid på ditt skapande.

Exodox är enkelt att använda och administrera. När du skapar ditt konto hos oss får du tillgång till en guide som visar hur du gör steg för steg. På bara ett par minuter har du skapat ditt första betalbara innehåll.

Du väljer vilka innehållslänkar du vill lägga upp och hur ofta. Du bestämmer vilket pris du vill ta för varje innehållslänk.Du avgör hur länge dina läsare ska ha tillgång till en betalbar länk för ett visst pris.

Läs mer på exodox.link
Vill du testa vår liveblogg? Gå in på “anitabirgitta.se”

2 svar på ”5 sätt att tjäna pengar på sin blogg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *