Vad är din favoritgodis?

Jag minns när jag var barn då fanns det godis i form av halsband. Jag minns en klasskamrat en tjej som hade på sig en sådan halsband och hon var så nöjd med den och skröt om den.

Ibland hände det att hon åt en godis av den fast att det var förbjudet med godis i skolan. Hon fick då lova läraren att hon inte skulle äta utav den så länge som hon var i skolan. Vi andra barn upptäckte att hon ibland tog en av dem och åt upp dem. Då skvallrade vi för lärarna att hon faktiskt åt godis under skoltiden fast att det var strikt förbjudet. Anledningen till att man inte fick äta godis under skoltid var att det kostade så mycket för staten att ge alla barn gratis tandvård.

Vi började räkna pärlorna hon hade så att hon inte skulle kunna äta utav godisarna. Fattades det en godis ja då var vi barn på plats igen och skvallrade för lärarna.

En gång skulle hela klassen gå och bada och då hade hon på sig sitt halsband igen och skröt om den. När hon hade badad ett tag och klev ut ur poolen såg hon till sin förvåning att delar av godiset hade smält bort och denna tjej grät hela dagen och kunde aldrig mer skryta om sitt godishalsband.

Nu har det kommit ut en ätbar BH som är precis som den där godishalbandet som den där tjejen hade när vi var barn. Även denna BH är gjord av exakt samma godis som den från min barndom. Vissa använder denna BH som en del av sina och vissa använder den som godis. Du bestämmer själv hur du vill använda den. Fundera därför om jag skulle köpa en sådan till min väninna så att hon kan både använda den när hon vill och äta av den när hon vill. Tror inte hon kommer att äta upp sin egen BH för detta kommer då bli en gåva för livet som man helst vill spara. Godis blir ju heller aldrig gammalt eftersom det är gjort på socker. Jag måste också varna min väninna att inte bada med denna ätbara godis BH för då kommer den att smälta och då blir det verkligen inte roligt för henne. Hos Oliver & Eva finns mycket ni kan köpa och det finns andra ätbara produkter också på sidan som kan vara roliga att ha hemma. Gå in och titta själva för något för alla smaker på sidan. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *