Hur mår vi egentligen dessa corona tider?

Bakom mig ser ni Uppsala och nästan mittemot byggnaden är jag uppväxt och bor där än i dag.

En gång för länge sedan så brukade en präst hjälpa folk i nöd via radion. En gång dök det upp en man som ville prata av sig med prästen som hade denna radiokanal. Denna mans problem verkade vara för svåra att lösa så prästen svarade till slut med “vem har sagt att det ska vara lätt att leva” med dessa ord sägs det att prästen blev av med sitt jobb. Tydligen så var prästen anställd av radio för att lösa alla problem och att också visa att allt går att lösa. Det är också vad jag tror om alla problem som finns i livet för jag tror nämligen att allt har en lösning oavsett vad det handlar om. Det gäller bara att hitta lösningen och att leta på rätt ställe.

Själv vet jag att så fort som jag har bättre ekonomi så vet jag exakt hur jag ska lösa alla mina problem som finns. Tex något man kan vända sig till om man bor i Uppsala som jag gör är är en psykiatrisk och digital mottagning som har digitala läkarbesök med specialistläkare i just psykiatri.

Du behöver inte längre gå och sätta dig i ett väntrum för att prata med någon. För när man redan mår dåligt orkar man inte ta sig till en vårdcentral och sedan hänga i väntrummet. Att detta är digitalt gör det ännu bekvämare samt så slipper både läkaren och du slösa er tid på att springa omkring i korridorerna.

Denna mottagning hjälper dig med din psykiska ohälsa: sömnstörning, ångest, depression, social fobi, utmattningssyndrom, bipolär sjukdom, kris, ätstörning, tvång (OCD), psykos sjukdom.  Av alla dessa så vet jag inte var jag kommer att hamna då jag har prestationsångest. Jag behöver presentera något varje dag annars mår jag fruktansvärt dåligt. Det blir för mig som en tvång dvs OCD. Min hälsa är just nu i kris där jag känner att jag inte riktigt har koll på varför jag har huvudvärk och var den kommer i från. Så jag skulle själv behöva denna typ av vård för att klargöra att det inte är stress bakom.

De håller på att både utveckla onlinekurser och KBT som jag har provat på för flera år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *