Folk har verkligen olika hobbyn

Det bästa med livet är att folk har massor av olika hobbyn samt att de verkligen brinner för sina hobbyn.

Man vet att Bernadotte familjen dvs kungafamiljen älskar allt inom design som tex prins Carl Philip har ju en service på Åhléns som han har gjort tillsammans med en kille som i efternamn heter Kylberg. Desingen heter då Bernadotte & Kylberg.

Vi vet också att prinsessan Marianne Bernadotte också har en service namngivet efter sig och den ska jag någon gång i livet börja samla på.

Sedan har vi min mamma som borde ha design som hobby eller åtminstone laga mat borde vara hennes hobby. Hon lagar god mat denna kvinna och vet exakt hur man gör en snabb lunch med mycket smak. Det min mamma älskar är att spela och för att se hur det går för henne och Dagensbetting. Min mamma påstår att den dagen hon ser en bild av Drottning Silvia då får hon tur hela dagen och vinner pengar eller så mår hon bra hälsomässigt. Tänk att en person kan ha drottningen som sin turkrona eller vad man ska kalla det för.

Min mamma brukar vira en sjal runt sin panna precis som Sylvester Stallone gjorde i Rambo för att verka tuff och cool när hon ska spela. När jag var barn drev mina föräldrar en restaurang som hette Rambo och det är väl kvar sedan den tiden att mamma måste ha ett band runt sin panna. Alla vi känner kallar också min pappa för Rambo så ingen säger hans namn utan alla säger Rambo.

Jag önskar att min mamma kunde även vinna pengar oftare när hon spelar men för henne handlar det inte om att vinna utan detta är ett rent nöje för henne. En gång i tiden när jag gick i mellanstadiet sa en lärare till klassen att man ska spela för att det är kul inte för att vinna pengar. Om man spelar för att vinna pengar spelar man av fel anledning.

5 måsten här i livet

  1. Han en hobby du brinner för
  2. Låt inte din hobby kosta skjortan
  3. Äta god mat
  4. Se på en bra film
  5. Låt ditt liv vara semester varje dag

5 sociala regler

  1. Behandla andra såsom du själv vill bli behandlad
  2. Skyll aldrig i från dig på andra
  3. Ge tillbaka det du tar av folk
  4. Lär dig också att ta emot när folk vill ge tillbaka
  5. Var en ärlig vän

Ett svar på ”Folk har verkligen olika hobbyn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *