I dag har jag bakat macarones

Janet är en av bloggarna här på blogbiz och bloggar mycket om inredning och kakor och jag brukar säga att hon är en riktig Stepfordwife. Jag ska beställa nedan kakform som är formade som tepåsar genom Janet.

Jag själv har i dag bakat macarones för första gången och smörcreme i mitten blev mer som gräddkola fast med hallonsmak och utsidan blev som mandelkaka. För varje gång jag bakar kommer jag göra det bättre bilder av detta kommer inom kort.

Ibland önskar jag att jag hade ett litet hus som jag kan lägga lite varsom helst för att baka i. Dvs jag vill ha som ett fritidshus som jag kan placera var som helst. När det är varmt ska jag använda den som ett café vid badhus och bara baka massor av olika bakverk och sälja till folk som bakar. När det är vinter ska jag ha denna fritidshus på min tomt men forfarande baka kakor och olika härliga bakverk. Hos Västkuststugan kan du få bestämma lite själv hur just ditt hus ska se ut. Man går in och väljer lite som man själv vill och vips får du ditt drömhus i miniformat kan det bli bättre.

Min största dröm är att kunna ha ett hus i varje stad och det kan man nu ha med dessa s.k fritidshus. Den lilla fritidshuset kan man sedan inreda som om det vare ett barnhus även om det är vuxna människor som ska befinna sig i huset. Det blir också trevligare att ha konferensmöte i ett trevligt hus som alltid luktar vaniljpuder för det gör det om man baka ofta i ett hus. Så bygga stuga är absolut något jag kommer att göra så fort jag har köpt en tomt.

Jag som älskar att baka skulle kalla detta lilla fritidshuset för a peace of cake som både betyder lätt som en plätt och en bit av en kaka. Det är också exakt den uppfattningen som jag vill ha av detta fritidshus som jag kommer att bygga med glädje. Jag kanske bygger flera för att kunna ha några hus runt om i Uppsala för vem har sagt att jag vill flytta på en och samma hus överallt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *