God sallad hos Lotta Triller

Lotta Triller driver många ställen runt om i Uppsala och ett av dem är Victoria inne på Botaniska trädgården i Uppsala.

Jag åt en god laxsallad med glutenfri bröd till och jag blev propp mätt. Lotta har även bjudit in mig när hon hade event på ett av sina restauranger i Uppsala. Då var det Klostergatan 5 som hade inbjudan och alla Uppsala profiler var då på plats.

I dag ska jag basta hemma igen för att sedan ha bloggmöte med Fru Sibylla då hon ska lära sig mer om hur man lägger in stora bilder i bloggen. Det är egentligen ganska enkelt. Efter det att man har laddat bilderna i inlägget så klickar man på bilden och då ser man en penna i verktygsfältet som är kopplat till bilden. När man sedan trycker på pennan så får man välja storlek. Lätt som en plätt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *