Vem vill se ut som en sopkvast i håret?

Jag har äntligen fått längre hår och tänker inte klippa mig. Jag påminner därför om en get i England som inte klippte sig på 23 år.

Mitt hår har alltid varit min karisma jag säger precis som Dogge Doggelito att håret betyder allt. Om man läser hans blogg så förstår man att han är väldigt mån om sitt hår.

Jag är också väldigt mån om mitt hår och utan mitt hår är jag en loppa. Just nu har jag tappat otroligt mycket hår och vet inte vad det berodde på. Jag har i varje fall nu äntligen slutat tappa håret kanske för att jag knappt har något hår kvar att tappa.

Jag är också mån om att inte mjälla tex i går var jag hela dagen med sångaren Patrik isaksson och skulle inte för något här i livet vilja ha mjäll medans man äter en affärslunch tillsammans med Patrik, Katarina Svensson och Thomas Waller. Vi valde ett av Uppsalas finaste krogar och åt supergod fisk.

Vid sådana tillfällen vill man vara fin från topp till tå för att kunna ge det bästa av sig själv till folk man har en affärslunch med. Det var otroligt givande möte med Patrik Isaksson och jag fick lära mig otroligt mycket av honom. Det man inte visste om det liv han har levt som sångare och hur en vardag för en sångare kan se ut.

Jag hade en svart klänning och svart kavaj och då kan mjäll synas extra mycket när man har på sig svarta kläder. Lider man av mjäll får man använda sig utav

Bästa är att ha nytvättat hår för då fjällar man som minst för det är alltid efter några dagar som mjället börjar röra på sig.

Efter lunchen blev även Patrik intervjuad då jag bjöd in en journalist som ställde honom massor av frågor han kanske inte beredd på. Allt gick otroligt smidigt och bra sedan åkte jag till Stockholm för ett möte. Det var en fantastisk givande dag och jag var så glad hela dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *