Så slipper du industrispionage!

Ju större ditt företag är desto mer intrång blir det från andra kanter och håll jag talar om industrispionage.

Försvara dina data uppgifter så att du kan sova lugnt om nätterna.

Jag har lämnat ett gäng konkursmänniskor bakom mig och har startat upp allt på nytt under ett hemligt namn för att jag inte vill ha insyn av konkursmänniskorna som jag kallar mina f.d delägare för.

Skulle jag skriva eller berätta om dem skulle jag inte bli trodd för att de gjorde allt i sin makt för att driva bolaget i konkurs. Man skulle kunna ge dem ett företag som omsätter 10 miljoner kronor per år och inom loppet av 2 veckor skulle de sätta företaget i konkurs så kloka var dessa människor. Om någon av dem skulle läsa det jag skriver nu skulle ingen ens ta åt sig för de har ingen självuppfattning utan tycker att de gjorde allt proffsigt.

De var proffsiga på att sätta företaget i konkurs och borde få utmärkelser i hur man kör företag i botten. Nog om dessa människor som man inte vill ska ha insyn i ens affärer. Det finns också skydd för folk som skickar virus till olika datorer. Först skickar de virus sedan skapar de en antivirusprogram för det virus de själva har skapat.

Det jag försöker förklara och hoppas att jag har kunnat förklara för mina läsare är fibersystem som hjälper många företag, bland annat Svensk Försvaret, att installera en Data Diode. Svenska försvaret är något som också är viktig att försvara även om vi har haft fred här i över 200 år. Denna gör att hackers och virus inte kan ta sig in till Försvarets eller företagens viktiga datorer och servrar. Så vill du ha en dator som är lika säker som hos försvaret så ska du verkligen ta till dig det jag skriver om. Jag själv vill ha allt säkert och tänker på säkerhet i alla banor från data diode till höga murar runt min bostad vart jag än bor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *