En filmrubrik jag aldrig glömmer

Jag älskar film och jag vet att film är bäst på bio och vissa av filmerna ser jag hemma. Jag gillar filmer där de säger kommentarer som förändrar mitt synsätt på livet. Jag såg en gång en film med Al Pacino där han säger till en ung advokat att inte tänka så mycket på folk som råkar illa ut. Han sa låt de som råkar illa ut bli mitt huvudvärk. Med dessa ord lyfta han bort alla börda av dåligt samvete från den unga advokaten.

Migrän sitter halvsidig och den känns som helvetet.

Hos Allsa säger de samma sak att om du har värk eller söker rehab och inte vet hur du ska gå till väga så ska du lämna denna del åt dem. Dvs exakt på samma sätt som unga advokaten så ska du slippa lägga energi på fel saker och låta andra sköta detta. Just de orden känns så tryggt att man ska låta bli att lägga energi på smärta och låt Allsa sköta det åt en.

Du går in på sidan hos Allsa och söker tex fysioterapi som är avsedd för just dina behov. Du skriver in tex naprapat eller stad så söker sidan åt dig dvs du lämnar denna energi åt dem att lösa din situation. Jag själv har ofta huvudvärk och migrän som konstant söker något för min hälsa. Jag har provat fysioterapeut och söker hela tiden något för att lindra min huvudvärk. Jag har tex också uteslutit gluten till en del och det har faktist gjort att jag har mindre huvudvärk. Jag försöker verkligen undvika det men det är jättesvårt att undvika då nästan allt som är gott innehåller just gluten.

Förut kunde jag inte ens dricka kaffe, men nur har jag börjat dricka kaffe och kanske måste lätta det åt sidan igen då de också verkar ge mig huvudvärk för tillfället. Allt detta kommer att gå över det vet jag så jag fortsätter att söka rätt behandling dvs rehabilitering förkortning rehab hos Allsa. Du kan själv hitta fysioterapeut i Stockholm om det är i Stockholm du bor.

Hur gör du?

Jag är alltid nyfiken på hur andra människor gör för sin hälsa. Finns inget intressantare i livet än att lyssna på hur folk har blivit hjälpta med olika behandlingar. Jag kommer hela livet söka efter bästa rehab och hälsa så länge jag lever för den sjuke har bara en önskan och det är att vara frisk. Den friske har många önskningar för de vet inte hur det känns med smärta i kroppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *