Mitt kök är välkomnade

För mig är det viktigt att folk ska känna sig välkomna när de väl kommer hem till mig. Köket är också en plats man helst umgås i och därför är det sötare vikt att folk känner att de är välkomna i köket.

Därför har jag alltid varma mattor hos mig och klarar inte av kala golv. När jag hade kaniner hemma så älskade även mina kaniner när jag täckte huset med mattor.

Jag har just därför 5 meters lån matta hemma hos mig som är anpassad till mitt långa kök som dessutom är  7 meter långt.

På nära håll är den ännu finare som du kan se nedan. Nedan ser ni en bild av min mamma som katt för min mamma har alla kattbeteenden man kan ha. Den är väldigt sträv så att man aldrig halkar om man går barfota på den. Den är lätt att dammsuga och för mig är det viktigt då jag inte klarar av smuts i hem. Jag är väldigt pedant när det kommer till renhet i hem. Jag gillar tex inte prydnasaker som står utanför ett vitrin för då samlar de damm. Det ska vara enkelt att städa och jag gillar inte för mycket plock och splitter. Jag har tex inga blommor hemma och knappt några tavlor förutom en gobeläng som jag köpte i Paris. Jag letade dessutom länge efter gobelängen innan jag hittade den. Detta är egentligen en hallmatta, men mina hall är fyrkantiga och får ej plats så därför har jag denna hallmatta i köket för mitt kök är avlångt och mattan är klippt och skuret för min kök helt enkelt.

Denna matta är brun och är en naturlig färg för inredning. Jag har förut köpt en balkongmatta och ni som har följt mig slaviskt minns säkert den mattan.

Samtliga mattor kommer från Köpa matta på nätet.

Så här ser min mamma ut

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *