Kunskap är makt även när det handlar om bilar

Oavsett vad vi gör här i livet så förlorar vi aldrig. Antigen lär du dig något eller så vinner du oavsett vad det handlar om.

Bilen parkerade jag utanför Gustavianum samma ställe kungafamiljen brukar parkera. Jag känner att jag behöver samma immunitet. Detta är min förra bil och numera kör jag en el bil.

Jag har själv varit delägare med ett gäng som inte var så rumsrena och jag lämnade dem och startade eget för jag har fortfarande kunskapen och kontakterna. De själva gick i konkurs den dagen jag lämnade dem och de har sig själva att skylla. De varken lärde sig något av sina misstag eller vann något. Jag tror inte dessa människor ens inser varför de gick i konkurs.

Har du en bil så ska du inte förlita dig på andras kunskap utan försök lära dig allt om bilen själv. Du behöver inte springa till verkstaden varje gång du misstänker fel på bilen. Du ska bli din egen bilmekaniker och använda ditt garage vara din bilverkstad. Är du väldigt duktig kan du dessutom få egna kunder dvs folk som lämnar in sin bil till dig. Övning ger färdighet så du kan på detta sätt också få mer erfarenhet och på det massor av kunder.

Du kan köpa och komma undan väldigt billigt i stället för att konstant lämna in bilen.  Jag själv kör just nu en el bil och är helt fri från bensin. Jag gör något för miljön och för mig själv för i längden blir det billigare. Nu gör jag ännu en grej för miljön genom att köpa bildelar och behöver ej köra ut till någon bilverkstad. För jag kan med detta fixa allt själv i mitt eget garage utan att flytta bilen en meter eller ens slösa på energi och bensin för att ta bilen till verkstaden.

Kunskap är makt för du kan välja bort delägare som inte funkar och du kan laga din egen bil själv. Du sparar både tid och pengar med att kunna allt om din egen bil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *