De bästa värmeverktygen för ett riktigt snyggt hår

Att styla håret med en plattång eller locktång ger en trendig look, oavsett om du väljer att göra stora svallande Hollywoodlockar eller om du plattar håret i en stram frisyr.

Det finns mycket att tänka på vad gäller val av plattång eller locktång, hur du stylar ditt hår på bästa sätt och hur du får din frisyr att vara länge och skyddar ditt hår.

I den här artikeln får du bra stylingtips, en lista på vad som är bra att tänka på innan du använder en locktång eller plattång och hur du går tillväga för att hitta den bästa produkten för ditt hår.

Hur du väljer rätt plattång och locktång för just ditt hår

För att du välja en bra locktång eller plattång som passar ditt hår är det viktigt att du funderar över hur mycket du kommer att använda plattången och vilken budget du har. Ser du framför dig att du endast kommer använda den någon gång ibland kommer du förmodligen klara dig på en billigare variant men om du vet redan nu att du kommer använda den på en nästa daglig basis är det värt att investera lite mer.

 

Varför de något dyrare och professionella alternativen är att föredra vid daglig användning är för att de oftast har mer exakt temperaturkontroll vilket gör att värmen för ditt hår aldrig blir för hög.

 

För att få riktigt bra koll på vad du ska köpa, särskilt om du ska investera en större slant, är att läsa en guide över testade plattänger eller vilken locktång som är bäst i test.

5 enkla stylingknep för plattat eller lockat hår

Har du en fest som kommer upp eller vill du kanske vara lite extra fredagssnygg på kontoret nästa vecka? Använd dig då av dessa fem enkla tips för att få till ditt hår riktigt snyggt.

1. Tvätta ditt hår med volymschampo: det ger håret ett strävare struktur vilket gör att din styling kommer att hålla längre. Tvätta gärna håret kvällen innan du ska fixa till det.
2. Använd alltid värmeskydd: värme sliter mycket på ditt hår vilket också är varför du alltid ska ha i något form av värmeskydd innan du stylar ditt hår.
3. Dela in håret i sektioner: om du ska platta eller locka hela året är det lättast att dela upp håret i olika sektioner så att du verkligen kommer åt överallt. Locka sedan varje sektion tight.
4. Låt håret svalna ordentligt: först när håret har svalnat efter att du har använt locktången eller plattången kan du borsta ut det eller ta på det med fingrarna. Innan dess kommer du förstöra din look.
5. Använd torrschampo: för att skydda ditt hår försök att se till att du inte stylar håret med ett värmeredskap för ofta. Detta gör också att du ska försöka undvika att tvätta håret allt för ofta. Ett bra knep är då att använda dig av torrschampo. Det fräschar upp håret samtidigt som du behåller din styling.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *