Rockabilly stilen är en stil jag bara älskar

Nedan ser ni mig när jag var ca 16-20 år gammal minns ej riktigt och då gillade jag just denna stil. Nedan har jag tagit fram en blus och passande örhängen från Glinder.

Jag har nog alltid älskat stilen med Rockabilly kläder som påminner om en rockigare stil än 50 talet även om den är inspirerad av just 50 talet.

För mig är 50 talet lite hemmafru stil och Rockabilly. är den stilen plus lite mer rockig. Det blir också lite mer ungdomlig och det finns många kända ansikten som har blivit kända pga av sina Rockabilly stil.

Det jag gillar med örhänge nedan är den aprikos färgen och att de är väldigt diskreta. Både lite barnsliga och lite hemmafru aktiga av sig. Jag blir påmind om filmen Mona Lisas leende med Julia Robert där alla ser ut som dagens hemmafruar. Då kunde även en business kvinna vara klädd som en hemmafru. Även president fruar kunde se ut som hemmafruar då stilen var så på 50 talet. Rockabilly är ju också känd för sitt årtal dvs 50 tals kläder och stil anpassat för den som både vill se proper ut och den som vill ha klass på sina kläder, men ändå lite lekfull.

Du kan hitta otroligt fina kläder hos Glinder.se som  säljer noggrant utvalda Retro stil. Rockabilly, 50 tals och riktiga kvalitets klänningar och andra produkter som är inspirerade av 50 talet och dess härliga feminina mode. Deras produkter är av mycket bra kvalitet och passar utmärkt till Studenten, rockabillyträffen och andra festliga tillfällen. Du kommer definitivt stick ut på festen om du väljer kläder från denna hemsida. Tänk dig om man ska ha en Reunion med gamla klasskamrater och mitt i allt vill känna sig ung och cool igen. Då kan man definitivt hitta kläder på denna sida och känna sig ung och vacker på nytt. Du hittar också smycken på denna sida som kan piffa upp det hela. Jag är sorten som alltid först tittar på smycken när jag kliver in i en butik sedan går jag över till klänningar.

Jag är sorten som har svårt att välja kläder när jag ska titta på kläder. Jag vill inte ha något som alla andra har utan jag vill sticka ut i mängden om jag ska lägga pengar på kläder.

Jag anser att de har verkligen unika kläder som man inte kan hitta överallt därför så älskar jag denna hemsida och denna stil.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *