Städa är nog det jobbigaste när man ska flytta


Flyttstädning och magasinering

Vissa firmor som jobbar med flytt kan också hjälpa till med att magasinera dina möbler och varor. Detta är då mycket billigare eftersom du inte då behöver plocka ut dina varor från kartongerna. Vissa flyttfirmorna erbjuder även flyttstädning om du själv inte orkar heller hinner städa efter dig. 

Flyttkartonger och emballage

Innan du börjar anlita flyttbolag för flyttstädning så är det otroligt viktigt att du tar reda på all fakta om alla priser innan så att du aldrig får en jobbig överraskning på slutet. Ofta ingår flyttkartonger och ibland emballage. Om det ingår, så kontrollera då om de tar en avgift för att köra ut och hämta detta. För kostar det att köra ut och hämta detta så kanske du själv kan åka i väg på din lunch och hämta kartonger och emballage. Ju mer du gör själv desto billigare kommer du undan. Om du inte är sorten som är född med silversked i mun för då är det bara tuta och köra. Titta noga också hur länge du får låna kartonger och emballage samt berätta också för det företag du lånar dem i från hur länge du ska låna dem. 

Hos de på Norrstäd kan då få hjälp med flyttstäd på ett mycket effektivt sätt! De är ett ungt och modernt städföretag som specialiserat sig på just flyttstädning. De har lång erfarenhet från branschen och arbetat med allt från studentbostäder till kommersiella fastigheter. Så är du student så kan du få effektiv hjälp från dem och även om du är företagare och inte hinner städa. Studenter kanske inte har råd, men de har heller inte tid för att städa själva. 

Unikt med detta företag  är att vi är ett helt digitalt städbolag där samtliga av deras medarbetare jobbar på egna villkor med hög ersättning. Dessa Corona tider är det extra viktigt att hålla rent och beställa denna tjänst via digital som detta städbolag är.

 De erbjuder också en trygghet i form av bokade jobb varje månad i din kalender, och slippa krångel med fakturor, RUTansökan och marknadsföring. Så vad väntar du på prova en gång och du kommer bli så nöjd att du kommer boka in detta in din kalender. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *