När folk festar är jag på en bondgård

Jag är hellre med lugna djur än vara i city bland folk som firar något som inte ens betyder något.

Först åkte jag ut till Gamla Uppsala och Ulva kvarn och möttes av dessa får som bara stirrade på mig.

Sedan träffade jag nedan trevliga hund som inte förstod vad jag ville. Jag vill ta ett kort på honom och bad honom sitta. Då vänder han sin rygg till mig och sätter sig på mina fötter vad det nu skulle vara bra för. Hur tänkte hunden? Att jag vill ta kort på hans huvud ovan eller hans rygg? Brukar han vända ryggen till folk och sätta sig på deras fötter?

Denna katt är ofta i området och jag tar kort på katten varje gång för den är så fin. Jag mötte även på några ankor och hoppas senare kunna köpa riktigt fina stora ankägg.

Nu ska jag i väg till konferenslokalerna då jag har fysisk möte med en mycket stor inredningsinstagrammare som har över 150 tusen följare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *