Presenter inom mat och dryck jag önskar mig

Presenter inom mat och dryck jag önskar mig

Har du någon gång velat köpa en present men inte vetat vad det är du ska köpa? Jag vet hur svårt det kan vara när man ska på någons födelsedag och inte riktigt vet vad man ska köpa. Enklast tycker jag är att köpa något man själv gillar för då speglar presenten dig själv. Hos Presenttipset.com kan du få många förslag på vad du kan köpa till den som fyller år.  Det bästa jag kan ge dig är om din mamma fyller år och då har du många presenttips till mamma hos presenttipset.com

Present till min mamma

Jag har tex köpt presenter till min mamma online dvs på nätet för då kan jag sitta hemma i lugn och ro för att hitta något som passar henne. Sist köpte jag en lampa gjord av glas med bild av henne och hennes favoritsvägerska. Hon blev glad över presenten men hade velat välja bilden själv då hon hade bilder av sig där hon var snyggare enligt sig själv. Skulle jag ha rådfrågat henne skulle det heller inte komma som en överraskning. Så jag är fortfarande nöjd över att inte ha frågat henne först innan jag beställde presenten online.

Jag älskar alla presenter som är kopplade till storkök. Jag vill tex ha storkök med massor av bord och stolar samt även plats för soffor. Det ska liksom se ut som en konferenslokal. Sitter just nu i en mycket stor konferenslokal i centrala Uppsala och jobbar med bloggen. Hos presenttipeset finner du portabel bar med ledlampa och en sådan skulle jag vilja ha för den förknippar jag med mat och dryck. Allt som förknippas med just mat och dryck är något jag samlar på. Vad hade du själv önskat dig om du fick välja? Skulle du vilja ha pengar och köpa själv eller vill du bli överraskad

De har också en minikyl som jag verkligen älskar och en sådan är ett absolut måste för min del. Så jag ger mina läsare tips på vad de kan köpa åt mig i stället för sina familjer. Nu vet i varje fall ni läsare vad jag önskar mig och varför jag önskar mig allt som förknippas med mat och dryck. Detta för att jag har hela livet jobbat med mat och dryck och kommer att fortsätta jobba inom samma bransch.

Ett svar på ”Presenter inom mat och dryck jag önskar mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *