Inred din altan med snygga mattor

Jag har fått hem en matta som heter Park och är en balkong- och altanmatta från Köpa Matta. Den var mycket större än vad jag hade tänkt mig i sinnet. Saker känns alltid mindre när man beställer dem och när det kommer till verkligheten är de mer fantastiska än vad jag hade föreställt mig.

Jag tog min bil och åkte till Kvarnen Gallerian som är ett stenkast från mitt hem. För all min post kommer dit och jag fick bära in den i hissen och ner mot garaget. Denna matta är av otroligt bra kvalité och kommer att hålla länge. Det är viktigt då den behöver kunna klara av både väder och väta när den ligger på altanen under somrarna.

Nedan ser ni mig när jag bär mattan över gården. Det var lite kallt ute trots våren. Jag längtar tills det blir varmare och vi kan sitta ute på altanen med denna snygga mattan att vila fötterna på.

Har du barn dessutom så lämpar sig denna matta bra då den tål mycket spring och högt slitage. Den är också väldigt lätt att dammsuga, jag har själv testat detta. Älskar enkla saker som inte alls är svåra att sköta. Jag såg även att de har ett stort utbud av heltäckningsmattor som kanske får bli mitt nästa projekt till sovrummet?

  • Heltäckningsmatta till uterum
  • Använd som balkongmatta
  • Kan även användas utomhus under sommartid

Bakom mig ser man lekparken där barn leker när det är varmt ute. Man kan säkert ta med sig denna matta ut om man bara vill sitta och vila på den medans man fikar och barnen leker ute. Det blir en helt annan känsla om man sitter på en matta än om man sitter på en filt. Man kan enkelt dammsuga denna matta också om man har tillgång till el utomhus. Sedan är det bara att rulla in den och lägga den i bilen igen hur enkelt som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *