Kaffeprovning med Lindvalls kaffe

Jag bjöd in svägerskan Karolina på en kaffeprovning samt mina systrar Sofia och Yasemin samt en av våra bloggare Marie Larsson.

Jag dukade riktigt fint och blev inspirerad av Janet Sandberg från skönhetssalongen janetsbeauty.se. Allt detta för att prova på olika kaffesorter från Lindvalls kaffe.

Vi valde tre av deras sorter premium, ekologisk och vanlig restaurang kaffe och vi verkligen gillade den. Det godaste var verkligen den som är premium dvs finare kaffe som även kungafamiljen dricker från Lindvalls sortiment.

Vad jag skulle rekommendera Lindvalls kaffe är att komma ut med en energidryck med deras logga och när folk köper minst 10 stycken ska det ingå en T shirt med Lindvalls kaffes logga. Det bästa är väl att ha tryck på väskor och dela ut om man har köpt produkter för tex minst 200 kr.  För en väska behåller man livet ut och inget man slänger. Väskan används också dagligen tex om barnen ska på gympa så har de denna väska med företagslogga eller tryck på.

Nedan ser ni premiumkaffe från Lindvalls kaffe som ligger i Uppsala och är hovleverantörer. Det är exakt nedan kaffesort som kungen också dricker.

Nedan ser ni det kaffet som är ekologisk och som ni ser så är loggan lika oavsett kaffesort och det är den logga man ska ha på dessa väskor man delar ut.

Här är den vanliga restaurangkaffet Premium mellanrost som används mest av svenska folket som man kan se på olika håll i Uppsala. Tex så är det den man använder hos Cajsas kök, Triller mat & bröd samt Uppsala slott. Så det är inte små aktörer vi talar om utan företag som är väletablerade som dricker kaffe från Lindvalls. Dessa förtjänar en varsin väska med Lindvalls logga på.

Hur skulle ni själva göra för att stärka ert varumärke? Detta är vad jag rekommenderar er som driver företag att tänka på marknadsföringen på ett sätt som aldrig slocknar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *