Jag har just nu 3 olika jobb

Jag jobbar både på bloggportalen blogbiz.se, Säljare på Exodox Factory AB (plugin på blogbiz) samt håller på med ett eget varumärke som jag inte nämner i bloggen.

Nedan bild är från Waynes Coffee i Forumgallerian som numera heter Forumkvarteret. Förut brukade jag inte nämna i bloggen var i Uppsala jag jobbade. För jag var rädd för Gevalia gäster dvs folk som ska dyka upp och kliva in på ens integritet. Nu spelar det mig igen roll längre då vi inte kommer vara kvar i Gallerian. Många i Gallerian har stängt igen och flyttat eftersom Atrium Ljungberg tar ockerpriser i hyror.

Det spelar ingen roll hur bra det går för verksamheten eftersom hyrorna är för höga. För denna lilla plats vi har så är hyran 45 000 kr varje månad. Det är mer än andra Waynes Coffee som är 3 ggr så stor. Ekvationen går ej ihop att man har en sådan hög hyra. Oavsett hur bra det går kan man aldrig känna sig som en företagare utan man blir en anställd för man tjänar inte mer. Atrium Ljungberg får skylla sig själva att alla flyttar ut. Även i Gränby centrum så läggs butiker ned pga av hög hyra och då lades flera ned innan Corona bröt ut. Vi hade också sagt upp vår lokal på Forumgallerian innan Corona. Vill Atrium Ljungberg sjunga för tomma salar? Hur kommer deras ekonomi att gå ihop om varannan butik flyttar i från dem?

Vill också passa på att tacka Tehörnan för att jag fick påskgodis av dem. Glad påsk på er i eran tehörna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *