18 dagar kvar sedan byter jag jobb

Jag kommer sluta snart på Caféet jag jobbar i och ska satsa på en stor industri och därför har jag hittat lite mer om just industriell på nätet.

Företaget är registrerad och jag sitter inte i styrelsen just för att jag vill hålla en låg profil hädanefter.

Jag vet också att Isabella Löwengrip gick ut offentlig och berättade rubbet om sig själv och överdrev en aning för att få rubriker. Allt detta nådde sin höjdpunkt och sedan gick luften ur som ett luftslott byggd på lånade pengar. Jag vill inte göra hennes misstag därför vill jag inte att något av de nya bolagen ska spåras till mig. Jag vill vara den osynliga handen för jag vet vad jag är duktig på. Det räcker med min kunskap och nätverk jag behöver inte gå ut offentligt och berätta vad jag har åstadkommit. Min blogg är inte en realityserie där man kan följa precis allt. Man kan följa det jag är redo att dela med mig av. Bloggen når ut till så mycket folk och man vet aldrig vilka som läser den.

Något som Isabella Löwengrip säkert har är en sådan maskin USB 500 serial för att bevara alla sina företagsbilder och information i ett. Detta skulle kunna passa mig om jag startar upp dotterbolag till det bolag jag redan i dag är verksam i. Tex Moxa skulle vara något. bra att se hur det fungerar.

Om du känner att du inte klarar av det och är lika osäker på din kunskap som jag är så kan jag avslöja att de hjälper till med erfarna projektledare inom mät, styr och datakommunikation för industrin. Det känns tryggt att det finns denna assistans när det handlar om en stor industri.

Ett svar på ”18 dagar kvar sedan byter jag jobb”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *