Just nu behöver många caféer, hotell och restaurang ta lån

Som ni har märkt så är det många cafeér, hotell och restauranger som gapar tomma just för att folk inte vill samlas på stället där det är mycket folk.

Detta har gjort att cafeér, hotell och restauranger har tappat så mycket som närmare 80 % av sina kunder. De som har hemkörning och avhämtning är vinnarna ur detta. Tex så finns det ett ställe i Uppsala där jag ofta äter mat som har fått en högre kassa sedan detta med Corona kom till världen.

Finns även klädaffärer som har tappat lika mycket som cafeér, hotell och restauranger så att de måste stänga igen. Vissa av dem har också e handel och har hamnat någonstans i ingenstans i sin verksamhet. Jag talade i telefon med en klädjätte i Sverige som inte visste hur de skulle gå till väga igenom denna kris. Jag tipsade honom om SEO och för hans e handel och detta lät lockande. Jag kontaktade sedan i min tur den kille som har hjälpt mig med denna typ av marknadsföring dvs SEO så att han kan hjälpa denna klädjätte på fötter igen.

Jag har också själv försökt hjälpa till i den mån jag kan och fungerar inte min hjälp så måste jag utöka denna hjälp då denna person bakom klädjätten är en fantastisk människa.

Vad vi då kan göra är att jämföra lite lån på nätet och kanske fundera lite över om man i detta läge kanske borde ta ett lån tills att denna kris är över. Det har också blivit mycket lättare att ta då banker mm har fått riktlinjer om att hjälpa företagare i denna kris speciellt hjälp behövs för cafeér, hotell och restauranger. Det finns olika sätt man kan ta lån och besök gärna hemsidan ovan så får ni råd och rips. Jag själv är i cafébranschen så jag kommer behöva söka lån för att klara mig ur denna kris.

Hur mycket det kostar att optimera dvs sökmotoroptimering förkortning SEO är svårt att svara på. Det beror på vad man ska optimera och vilka sökord man vill använda sig utav. Om man använder ett ord som är vanligt så är det också mer kostsamt att optimera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *