Alla varor innehåller sötningsmedel, stevia eller glutamat (smakförstärkare)

Som jag har letat med lykta överallt efter måltidsersättning utan sötningsmedel, stevia eller glutamat (smakförstärkare). Det verkar som om producenter dör hellre än att skapa något som är utan dessa ämnen. För vi vet att dessa ämnen inte är bra för kroppen. Om dessa vore bra skulle det inte utlösa migrän och illamående hos mig.

Hur svårt kan det vara att göra en bas som folk själva kan blanda ut med bär om de nu vill ha det sött. Man ersätter inte sin måltid med en pulver för att det är gott utan för att man vill vara hälsosam och gå ned i vikt. Vem bryr sig om smaken när det inte är en shake man blir sugen på när man är hungrig. Försök att ersätta en shake med en god pizza. När du nu vet att du ej kan ersätta en shake med en pizza måste du på det som producent förstöra produkten ännu mer med sötningsmedel, stevia eller glutamat (smakförstärkare)?

Så hur gör folk som får migrän av dessa ämnen? Vart ska vi ta vägen för att vara hälsosamma? Det är som att bli skjuten med en ekologisk gevär och tro att man dog åtminstone fair trade.

Någon borde komma på idén om att anledningen till att många tar avstånd handlar om att produkten innehåller ämnen som folk reagerar på. Folk kan stå ut med att dricka något som inte är så gott men folk kan inte stå ut med reaktioner som medför av dessa ämnen.

Jag själv har därför nu tagit en fjärdedel äpple och några frysta broccoli samt vatten och gjort en egen smoothie som både är lite mättande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *