Tesked gjord av choklad

Jag skulle få besök av Janet Sandberg min väninna och ville överraska henne med teskedar gjorda av Marabou choklad.

I dag måndag kommer jag ha ett bloggmöte med en bokförlag för att se om de är intresserade av att starta upp en blogg på blogbiz.se

Senare i dag ska jag besöka ett litet café i Uppsala som har en osynlig servitris som heter Dagny. Om man ger lite drick till den här Dagny kan man önska sig något. Så jag ska förbi denna osynliga påhittade Dagny och testa. En krona är inte mycket så det kan jag självklart ge som dricks.

Nedan ser ni formen för skedarna och förut gjorde jag kakor med smördeg i stället. Janet själv brukar göra smördegskakor i form av tepåsar som hon har beställt från England. Hon ska beställa en set åt mig också för jag älskar allt som har med bak och mat att göra.

När man har smält ner dem lägger man in dem i frysen ca 20 min för att de ska stelna.

Här nedan ser ni vilken choklad jag har använt.

När jag inte har något att göra på Waynes så gör jag sådana saker för att underhålla mig själv. Jag kan aldrig bara sitta ned och titta in i en vägg. Jag måste ha något att göra hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *