Min stora längtan till att få resa bort

I maj hade jag en planerad resa som jag var tvungen att ställa in pga av Corona dök upp.

Nedan bild ser ni mig dubba mig själv till Hertiginnan af Uppsala. Sök aldrig någon annans bekräftelse eller dubbning. Utan dubba er själva för i slutändan ska ni bli er egen bästa vän. När ni älskar er själva kommer allt gå er väl.

Nu ser det i varje fall ut att gå på väg nedåt så jag hoppas snart att jag får resa. Jag ska till en huvudstad i ett land jag aldrig har besökt förut. Detta blir verkligen min första gång som jag reser till detta land. Jag kommer  resa för att träffa en samarbetspartner som själv bjuder in mig och då om allt går sin väg kommer jag åka i en privatplan som företaget själva äger.

Jag menar då inte att låta bortskämd eller vräkig av mig utan det är inte jag som äger detta plan utan företaget som bjuder in mig äger den.

Jag kommer helt sluta jobba som barista för att helt och hållet satsa på det nya företaget. Sista april är min sista dag i denna mode galleria som jag nu har varit på i 10 år. Jag har fantastiska minnen härifrån och fått vänner för livet från denna galleria. Jag är så tacksam för alla butikschefsdagens konferenser de ordnade för oss butiksägare på olika slott runt om i Mälardalen. Tacksam för alla sommarfester vi har fått ha på takvåningen med olika grillrätter. Säg något som var negativt med denna galleria? Inget var negativt allt var fantastiskt och underbart men nu går jag in på nya företag.

Så har du en husvagn med dig så kan du även parkera den på detta ställe. Jag själv har alltid drömt om en lyxig husvagn som man kan resa med. På vintrarna kan man ha den som en gästhus eller varför inte mötesrum. Man. kan använda husvagnen till så mycket och speciellt till att fira födelsedagar. Den är liksom lite som en stuga från en sagofilm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *